Abonament medical

Abonamentele pentru sanatate propuse de clinica noastra se adreseaza atat persoanelor fizice,cat si persoanelor juridice. Concepute de catre echipa noastra medicala cu scopul de a ajuta la pastrarea starii dumneavoastra de sanatate la cote optime, abonamentele de sanatate cuprind servicii medicale complexe, complementare: consultatii in diverse specialitati ,investigatii de laborator, imagistica. Noi va incredintam ca prin examinarea clinica si investigatiile ce vor fi efectuate in conditii tehnice optime, diagnosticul la care se va ajunge va asigura atitudinea terapeutica cea mai folositoare. Pentru persoanele juridice, abonamentele de sanatate includ si servicii de medicina muncii: completarea si evidenta dosarelor medicale, concluzie medicala de Medicina Muncii si consilierea angajatorului, consultantii spontante de medicina muncii, raportari anuale catre conducerea si catre Directia de Sanatate Publica, consultanta de medicina muncii pentru serviciile de Resurse Umane si Protectia Muncii, organizarea si participarea la evaluarea riscurilor profesionale;monitorizarea starii de sanatate a angajatilor, reorientarea profesionala in caz de boala profesionala, boala legata de profesie sau dupa afectiuni cronice; consiliere privind adaptarea muncii la caracteristicile psihofiziologice ale angajatilor; consilierea pentru fundamentarea strategiei de sanatate si securitate la locul de munca;posibilitatea efectuarii examenelor medicale si a unor investigatii (EKG, recoltare analize, audiometrie,explorari functionale respiratorii)la sediul companiei.

1)Abonament de sanatate Standard:

. *12 Euro/luna/persoana

-Consultatii medic generalist la nevoie
-3 consultatii la medic specialist pe an, cu trimitere de la medicul generalist
-1 consultatie stomatologica pe an - apreciere status dentar si parodontal
-Examen clinic general anual, cuprinzand analize uzuale recomandante de medicul
Generalist (Hemoleucograma completa, cu formula leucocitara, TGP/ALAT, TGO/ASAT, Glicemie, Creatinina serica, VSH, Sumar urina-cu sediment, Colesterol, Uree, Trigliceride, HDL Colesterol).
-EKG –2 ,anual
-Ecografie abdominala-2X /an
-Examen Babes-Papanicolau /Antigen prostatic specific (PSA) –anual
-Dermatologie – 2X/an
-Ginecologie – ecografie + consultatie – 2X/ an

-Urmatoarele servicii se achita de catre abonat la pret de lista:interventii chirurgicale, internare in sectia medicala, consiliere psihologica si testari, (tomografie computerizata si rezonata magnetica nucleara cu 5% reducere).

contact

informatii de contact

  • 9:00 - 17:00
  • Apahida, str. Libertatii Nr. 65A (vizavi de gara)
  • 0264-231770 sau 0364 - 566800
  • 0753 516310
  • clinicasina@yahoo.com

scrieti-ne un mesaj

Template by Rimbo Media 2014